Meer doen met taal

Gepubliceerd op: 29 september 2023 15:58

Handige tips, ook voor jou! We hebben allemaal wel iets waar we handiger of beter, in willen worden. Bijvoorbeeld e-mailen, formulieren invullen of je kind helpen met huiswerk. Op de website www.doemeermettaal.nl vind je daar handige tips voor.

Ook voor andere onderwerpen, zoals online je bankzaken regelen of het lezen van de bijsluiter van een medicijn. Ga naar de website en kijk wat er voor jou tussen zit.

Je kan er ook (online) oefenen, gewoon vanuit huis. Op een moment dat het jou uitkomt.

  • Wil jij beter worden in het schrijven van een mail of een app-bericht aan een collega? Of handiger worden met de computer? 
  • Wil jij beter worden in het schrijven van een goede sollicitatiebrief? Of handiger worden met de computer? 
  • Voorlezen en helpen met huiswerk. Als ouder wil je het beste voor je kind. Wil je daar beter in worden? En voortaan met meer plezier helpen met huiswerk of voorlezen? 
  • Kinderen vinden het leuk als je voorleest. En door vaak voor te lezen wordt jouw kind beter in taal. Dat wil toch iedere ouder? Wil je ook met meer plezier voorlezen? 

Ga dan naar www.doemeermettaal.nl. Hier vind je handige tips en kan je gratis oefenen. Ook online vanuit huis, op een moment dat het jou uitkomt. De website is gemaakt door het ministerie van Onderwijs. Al het aanbod op de website is gratis.